MAGEEWP

Themes for WordPress

MAGEEWP

Themes for WordPress

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: after update 2.9.8 price block use yellow color #58093

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    yellow is used also in a portfolio instead of where the “main” color has to be used.

  • in reply to: how to use blog settings? #57957

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    Yae, but I wanna have blog with 2 blocks side by side

  • in reply to: how to use blog settings? #57872

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    Blog post is shown one over another with the full text. and owes two with each other

  • in reply to: how to use blog settings? #57871

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    I have created the page “Blog”. Insert this code. Use “static page” and use in Post page “Blog”

  • in reply to: after updating installation 2.9.2 the menu was gone #57675

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    Update.

    After update 2.9.5 WP SMUSH work well.
    Also I delete Mageewp Page Layout и Mageewp Page Layout Pro Plugins.

  • in reply to: indexation by the search engine of excess information #57613

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    Updade.

    now I reload SEO plugin, and will be wait index update.

  • in reply to: indexation by the search engine of excess information #57611

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    I use SEO tool ALL IN ONE SEO, and other description work well. But after one last update this words “Toggle navigation” was added in index.

  • in reply to: after updating installation 2.9.2 the menu was gone #57544

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    I can send access, but admin panel in russian language. you accept it?

  • in reply to: after updating installation 2.9.2 the menu was gone #57517

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    In English version:
    Apperance -> Customize
    After activate this plugins, and press “Apperance -> Customize” browser write: “can’t display page”

  • in reply to: after updating installation 2.9.2 the menu was gone #57494

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    I’m Update to 2.9.3
    Menu working well, and smooth transition working well.

    But
    1 – after update 2.9.1 (also in 2.9.3 and 2.9.3) plugin WP SMUSH crashed menu theme settings. In version 2.9.0 it worked well. I deactivated this plugin and menu theme setting work well.
    2 – in update 2.9.2 and 2.9.3 theme needed in activate Mageewp Page Layout и Mageewp Page Layout Pro Plugins. If I activate it menu theme setting not working. If I deactivated it, all work well.

  • in reply to: after updating installation 2.9.2 the menu was gone #57439

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    Update:

    install 2.9.2 :
    1 – the menu was gone, remained only Portfolio
    2 – I have changed display of the menu in settings. Everything works, but the prices menu is displayed twice in main page. In Portfolio page all work well.
    3 – in version 2.9.2 does not work smooth transition from content block to content block.
    4 – If activate Mageewp Page Layout и Mageewp Page Layout Pro Plugins have same problem.
    5 – If activate Mageewp Page Layout и Mageewp Page Layout Pro Plugins does not work main setting theme menu.

  • in reply to: How to restore content in theme? #56411

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    for information:

    all media files were in media library. but aren’t tied to a theme
    only texts and setting up the homepage were deleted

  • in reply to: How to restore content in theme? #56398

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    Update.
    I restore all files and restore backup database.
    But theme not restore well.
    1 – for some reason theme restore with settings as onetone, but I use onetone pro and ontone free delete from my site
    2 – restore well only Portfolio and Blog post. Main page restore to default, as first time use.
    3 – The theme was with slider without pictures, but with gallery (but this is disable in my side, because I not need it)
    4 – When I restore backup copy from onetone setting options, site restore as onetone pro but without my data and settings. (to default) On site was working default background video, but I desable it some week ago.

    I restore content manualy, but what I can to do next time for good saving data? Where is theme setting store in database?

  • in reply to: QR code is not generated #56247

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    hi again!
    tell me how fix problem.
    the problem in this part of code in qrcode-image.php

    // check if GD is installed on the server
    		if ( extension_loaded( 'gd' ) && function_exists( 'gd_info' ) ) {
    			$fgcolor = str_replace( '#', '', $fgcolor );
    			$bgcolor = str_replace( '#', '', $bgcolor );
    			$qr_output = '<img src="' .  plugins_url('inc/qrcode-image.php', dirname(__FILE__)) .'?size=' .  $size . '&fgcolor=' . $fgcolor  .'&bgcolor=' .$bgcolor . '&content=' . $content .'" alt="' . $alt . '" width="' . $size . '" height="' . $size . '" />';
    		}

    I think in my hosters GD is installed, because if i replace this code on this:

    $qr_image = 'https://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chs=' . $size . 'x' . $size . '&chl=' . $content  . '&choe=UTF-8';
    $qr_output = '<img src="' . $qr_image  . '" alt="' . $alt . '" width="' . $size . '" height="' . $size . '" />';

    all work well.
    maybe in server GD not configure, but I not administrator (((

    • This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by  Denis.
  • in reply to: User contents of the section #56241

    Denis
    Participant
    • Topics: 13
    • Replies: 20
    • Total posts: 33

    Hi!
    in version 2.8.7 is same problem (((

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)